Bøf stroganoff med svampe, bacon, persille og kartoffelmos

Energiinformation

  • Energi 4124 kJ
  • Energi 982 kcal
  • Protein 49 g
  • Fedt 68 g
  • Kulhydrat 45 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i vand. Hæld derefter vandet fra kartoflerne og mos til en fin pure med mælken, smag til med sennep, salt og peber. 
  • 2 Skær bacon i strimler og brun det godt på en pande, tag det af panden. 
  • 3 Snit løg og hvidløg fint, steg det af på samme pande som bacon sammen med kødet i ca. 4-5 minutter, krydr godt med salt og peber. 
  • 4 Snit porrer i fine ringe og kom dem på panden sammen med bacon og fløde, lad det simre indtil fløden er cremet, smag til med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret stroganoff med kartoffelmos og grofthakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Bøf stroganoff med svampe, bacon, persille og kartoffelmos

Tip

Man kunne fint tilsætte forskellige urter og bagt hvidløg til kartoffelmosen.

Opskriften er udviklet af