Bøf med rosmarin pære-persillerod, friskost og rucolasalat

Energiinformation

  • Energi 2314 kJ
  • Energi 551 kcal
  • Protein 44 g
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrat 40 g
  • Kostfibre 10 g

Sådan gør du

  • 1

    Skær pærer og persillerødder i ¼ på langs, kom dem i en bradepande med fint hakket rosmarin, oliven, olivenolie, salt og peber. Bages ved 200° i ca. 25-30 minutter indtil de er gyldne og sprøde.

  • 2

    Krydr kødet godt med salt og peber, steg det på en varm pande i 1 spsk. olivenolie, i ca. 2 minutter på hver side, lad det hvile i 2-3 minutter. 

  • 3

    Skær brødet i skiver og grill det hårdt på grillpande eller brødrister. Gnub det med hvidløg og smør det med friskost. 

  • 4

    Anret bøfferne med bagte pærer/persillerod og grillet brød drysset med rucola. Serveres med citron.

  • {{recipeDoneText}} Bøf med rosmarin pære-persillerod, friskost og rucolasalat

Tip

Retten kan fint laves med fisk eller kylling.

Opskriften er udviklet af