Bøf – Caveman style med salsa

En rigtig god bøf behøver sjældent det store selskab på tallerkenen. Vi griller godt kød endnu bedre med trækul.  

Sådan gør du

  • 1 Tænd din grill op med trækul. Kullene skal være gennemvarme.
  • 2

    Krydr bøffen med salt og læg den direkte ned i de varme trækul.

  • 3

    Den tykke bøf eller T-bone grilles 3 minutter på den ene side, og 2½ minut på den anden.

  • 4 En tyndere bøf grilles 30-60 sekunder mindre på hver side.
  • 5 Tjek med et stegetermometer. Den perfekte temperatur er mellem 56 og 58 grader i centrum af bøffen.
  • 6 Kødet skal hvile 5-8 minutter inden udskæring.
  • 7 Eventuelle kulrester kan børstes væk med en siliconebørste.
  • 8 Krydr med lidt peber.
  • 9

    Snit grøntsagerne i små stykker.

  • 10

    Server salsaen med dressingen.

  • 11

    Samvirke fik kødet sponsoreret af JB Kød i Slagelse

  • {{recipeDoneText}} Bøf – Caveman style med salsa

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier