Blomkålssalat, bagte kartofler og grillet svinekotelet

Svinekotelet på en ny måde! Opskriften er til to voksne og to børn.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 200 grader
  • 2 Læg bagepapir på en bageplade
  • 3 Skyl blomkålen og skær den i meget tynde skiver
  • 4 Krydr med lidt salt og peber
  • 5 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  • 6 Kom citronskal, citronsaft og honning over blomkålen
  • 7 Riv parmesan og som over blomkålssalaten
  • 8 Skyl krydderurterne og hak dem fint. Kom dem over blomkålen
  • 9 Vask kartoflerne og skær dem i halve
  • 10 Krydr kartoflerne med lidt olivenolie, salt, peber og paprika
  • 11 Læg kartoflerne på bagepladen og bag dem i ovnen i cirka 35 minutter til de er møre
  • 12 Kom lidt olie på en stegepande
  • 13 Sæt panden på et blus og varm op
  • 14 Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun kødet 1 minut på begge sider. Det skal syde omkring kødet. Skru ned for varmen og steg kødet færdigt
  • 15

    Servering

    Server 1 svinekotelet, 20 % af kartoflerne og 20 % af blomkålssalaten til hvert barn
  • 16 Server 1 svinekotelet, 30 % af kartoflerne og 30 % af blomkålssalaten til hver voksen
  • Så er det spisetid! Blomkålssalat, bagte kartofler og grillet svinekotelet

Opskriften er udviklet af