Blomkålspuré med rygeost

Vi kalder denne blomkålsret puré. Man kan også kalde den for tyk suppe. Uanset hvad er den lækker som forret.

Sådan gør du

  • 1 Skær blomkål i mindre stykker og svits dem hurtigt i olie i en gryde.
  • 2 Tilsæt vand og bouillon og kog blomkålen mør i ca. 10 minutter.
  • 3 Blend suppen groft og vend den med cremefraiche.
  • 4 Smag til med salt og peber.
  • 5 Rist rugbrødet og skær det i helt små tern.
  • 6 Anret pureen i fire tallerkener og kom rygeost herpå.
  • 7 Drys med brød og revet citronskal.
  • {{recipeDoneText}} Blomkålspuré med rygeost

Tip

Hvis du synes, at rygeosten er for kraftig i smagen, kan du røre den mildere med flødeost eller cremefraiche. Server med et stykke stegt laks eller torsk, og så har du aftensmad.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier