Blinis med stenbiderrogn, røget laks og caviar

Blinis med stenbiderrogn, røget laks og caviar

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Smelt smøret.
  • 2 Kom smør, mælk og A38 i en skål.
  • 3 Sigt mel og bagepulver i.
  • 4 Tilsæt æg og revet citronskal, og pisk godt for at undgå klumper.
  • 5 Bag 12-16 små blinis (ca. 6-8 cm i diameter) evt. 4 ad gangen på en slip let-pande.
  • 6 Servér 3-4 blinis pr. person med stenbiderrogn på avocado, røget laks med brøndkarse og caviar med syrnet fløde.
  • {{recipeDoneText}} Blinis med stenbiderrogn, røget laks og caviar

Tip

Servér blinis som dejlig forret. I stedet for stenbiderrogn kan du bruge lakse- eller lakseørredrogn. I stedet for røget laks, kan du bruge røget hellefisk. Caviar fås rød, ufarvet eller sort.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier