Blender-bæris med yoghurt og sukker-ristede rugbrødscroutonner

Hurtig og lækker is-dessert som kan spises lige efter, den er lavet.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3

    Sukker-ristede rugbrødscroutonner

    Skær rugbrødsskiverne i små tern.

  • 4 Smelt smør og sukker på en pande til det er gyldent.
  • 5 Kom rugbrødsternene på panden og rist dem gyldne. Rør jævnligt.
  • 6 Tag dem af panden og kom dem i en skål.
  • 7

    Bæris

    Kom frosne bær og flormelis i en blender eller foodprocessor.

  • 8 Blend hurtigt og til ensartet konsistens.
  • 9 Tilsæt yoghurt og kør maskinen kort tid.
  • 10 Drys med sukker-ristede rugbrødscroutonner. Nyd isen med det samme.
  • {{recipeDoneText}} Blender-bæris med yoghurt og sukker-ristede rugbrødscroutonner

Tip

Husk: Frosne bær skal have et kort opkog, før du bruger dem.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier