Biscotti med kaffe og sukker på toppen

Hjemmebag, ja tak. Og hvorfor ikke en ny julesmåkage med italienske aner. Dyppes ifølge traditionen bløde i et glas vin santo, men gør sig også godt til kaffen og gløggen.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Rør sukker og smør sammen i en skål.
  • 3 Tilsæt æg.
  • 4 Bland melet med bagepulveret, og rør det i sammen med saltet. Rør, til du får en jævn dej.
  • 5 Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele.
  • 6 Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk let med fingrene på hver rulle.
  • 7 Bland kaffen med vandet, og pensl det på dejen. Drys sukker over.
  • 8 Bag stængerne i ca. 25 minutter.
  • 9 Tag dem ud, skru ovnen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 1⁄2 cm brede skrå skiver.
  • 10 Spred kagerne, så der kommer lidt afstand mellem dem, og tør dem sprøde i ovnen i 30 minutter.
  • 11 Afkøl helt og opbevar i kagedåse.  
  • 12 Kilde: Krydderiet 4, 2005
  • {{recipeDoneText}} Biscotti med kaffe og sukker på toppen

Opskriften er udviklet af