Biscotti med kaffe og kardemomme

Biscotti er hjemmebagte italienske kager, herlige at knase på og gode at have i kagedåsen til uventede gæster…

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Rør sukker og smør sammen i en skål.
  • 3 Tilsæt æg.
  • 4 Rør melet sammen med kaffe, kardemomme, bagepulver og salt.
  • 5 Rør, indtil du får en jævn dej.
  • 6 Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele på meldrysset bord.
  • 7 Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på langs på en bradepande med bagepapir.
  • 8 Tryk let med fingrene på hver rulle.
  • 9 Bag stængerne i ca. 25 minutter.
  • 10 Tag ud, skru varmen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 ½ cm skrå skiver.
  • 11 Lad kagerne stå med lidt mellemrum, og tør dem sprøde i ovnen i 20 minutter.
  • 12 Afkøl helt, og opbevar i kagedåse.
  • Så er det spisetid! Biscotti med kaffe og kardemomme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier