Sådan gør du

  • 1 Marinaden røres sammen, og kødet vendes i.
  • 2 Marinade og kød kommes ned i en plastikpose og lægges på køl natten over.
  • 3 Bøfferne tages op af marinaden (gem resten af marinaden).
  • 4 Kødet duppes tørt med køkkenrulle.
  • 5 Baconskiverne skæres i små stykker, der steges på panden.
  • 6 Bøfferne brunes og steges 2-3 min. på begge sider (hviler 5 min.).
  • 7 Resten af marinaden hældes på panden og bringes i kog.
  • 8 Bøfferne lægges på et varmt fad, og marinaden hældes over (bøfferne kan evt. skæres i 1/2 cm tykke skiver).
  • 9 Kartoflerne skæres i både og lægges i et ovnfast fad.
  • 10 Olien hældes på, og de krydres med salt og peber.
  • 11 Kartoffelfadet stilles i ovnen ca. 45 min. ved 200°.
  • 12 Rosenkålene koges i letsaltet vand ca. 8 min. og halveres.
  • 13 Appelsinsaft, balsamico, farin og appelsinskal reduceres til det halve i en kasserolle 3-5 min.
  • 14 Saucen smages til med salt og peber og hældes over rosenkålene.
  • 15 Cashewnødderne hakkes groft og drysses over rosenkålssalaten.
  • 16 Salaten pyntes med appelsinskiver.
  • {{recipeDoneText}} Beefsteaks

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier