Banan chokoladekage med syltede figner

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pisk smør og sukker hvidt.
  • 2 Tilsæt et æg ad gangen under omrøring.
  • 3 Sigt hvedemel og bagepulver i blandingen.
  • 4 Mos bananerne med en gaffel og kom dem i dejen sammen med hakket chokolade.
  • 5 Kom dejen i en smurt bradepande og bag den ca. 45 min. i en forvarmet ovn ved ca. 180°.
  • 6 Pisk ahornsirup med revet citronskal og saft, og vend halve figner i.
  • 7 Hæld lidt portvin over og lad det trække i 20-30 min.
  • 8 Anretning:
  • 9 Server den lune kage med fignerne og pynt med mynte.
  • Så er det spisetid! Banan chokoladekage med syltede figner

Opskriften er udviklet af