Bagte svampe med gedeost

Sådan gør du

  • 1 Tag stokkene af svampene.
  • 2 Hak stokkene fint og stænk dem med lidt citronsaft.
  • 3 Sæt hatten af svampene med den hvælvede side nedad i et ovnfast fad.
  • 4 Pisk olie, persille, hvidløgsfed og citronsaft sammen.
  • 5 Pensl svampene hermed.
  • 6 Sæt dem i ovnen ved 250° i 5-6 min.
  • 7 Kom de hakkede svampe i hattene og læg en rullet skive skinke over.
  • 8 Dæk med en skive gedeost.
  • 9 Pensl med lidt olivenolie
  • 10 Sæt svampene i ovnen igen og lad dem gratinere 5-7 min. ved 250°.
  • 11 Kom lidt hakket persille på og sevér med flûtes til.
  • {{recipeDoneText}} Bagte svampe med gedeost

Opskriften er udviklet af