Bagte squash med gulerodsfyld

En flot, sjov og sund ret, som kan spises alene eller som tilbehør til kød.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Vask squash i koldt vand.
  • 4 Skær hver squash over på langs.
  • 5 Fjern kernerne i midten med en teske.
  • 6 Læg bagepapir på bageplade.
  • 7 Læg squashene på bagepapiret.
  • 8 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 9 Gulerodsfyld: Skræl gulerødderne.
  • 10 Skær roden af hver gulerod.
  • 11 Skyl gulerødderne i koldt vand.
  • 12 Riv gulerøddere groft på rivejern.
  • 13 Skyl bladselleri og timian i koldt vand.
  • 14 Skær bladselleri i små stykker.
  • 15 Pil og knus hvidløg
  • 16 Varm smør i en gryde til det smelter, og steg hvidløg kort tid uden at det bruner.
  • 17 Kom gulerod, timian og bladselleri i gryden og steg ved svag varme 3-4 minutter. Rør godt og krydr med salt og peber.
  • 18 Fordel gulerodsfyldet i de flækkede og udhulede squash.
  • 19 Sæt bagepladen i ovnen og bag ca. 10 minutter.
  • 20 Riv osten og drys den over hver squash. Bag videre 10 minutter til osten er smeltet. Spis med brød, pasta eller som tilbehør til kød.
  • {{recipeDoneText}} Bagte squash med gulerodsfyld

Opskriften er udviklet af