Bagte nye kartofler med lyserøde radiser

Radiserne bliver meget mere spisevenlige og milde i smagen efter et dyp i kogende vand. Her sammen med kartofler som det perfekte tilbehør til grillet svinekød, f.eks. en svinemørbrad, der lige inden den er færdig glaseres med honning eller chutney

Sådan gør du

  • 1 Vend de vaskede kartofler med olie, salt og peber og kom dem i en bradepande. Bag dem så de får lidt farve i ovnen ved 225 grader i ca 30 minutter.
  • 2 Rør ingefær, sennep og hvidløg sammen og vend de nybagte kartofler heri.
  • 3 Giv radiserne et opkog i 2 minutter indtil de er lyserøde.
  • 4 Anret kartofler og radiser på et fad. Drys med Maldon Sea Salt. Kartoflerne er gode varme som kolde.  
  • 5 Kilde: Irma krydderiet 2, 2003
  • {{recipeDoneText}} Bagte nye kartofler med lyserøde radiser

Opskriften er udviklet af