Bagt torsk med grillet fennikel og forårsløg

Bagt torsk med grillet fennikel og forårsløg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers 411 kcal
  • Fedtenergi 13 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 3

    Skyl, tør og hak persille, til senere brug.

  • 4

    Fjern evt. ben fra fisken og læg den i et ovnfast fad. Giv fisken et drys salt. Stil fisken i ovnen i 12 minutter. 

  • 5

    Gør fennikel og forårsløg i stand. Pensl dem med olivenolie og grill dem på pande indendørs, eller på udendørs grill. 

  • 6

    Krydr grøntsagerne med salt, peber og citrondryp. 

  • 7

    Skær en citron i fine skiver. 

  • 8

    Anretning

    Anret fisken med citron, grillede grøntsager og kartofler med persilledrys ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Bagt torsk med grillet fennikel og forårsløg

Opskriften er udviklet af