Bagekartofler med hytteostsalat

Bagekartofler med hytteostsalat

En nem, billig og velsmagende ret som kan serveres som aftensmad.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Vask jorden af kartoflerne med en svamp eller blød børste, så der ikke går hul i skrællen.
  • 4 Skær et kryds i kartoflerne.
  • 5 Læg dem i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen.
  • 6 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 7 Bag kartoflerne møre 1 – 1 ½ time afhængig af størrelse. Stik med en kødnål i midten og mærk om de er møre.
  • 8

    Hytteostsalat

    Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
  • 9 Skær agurk i små tern.
  • 10 Flæk peberfrugten, fjern kerner og skær stilken væk.
  • 11 Skær peberfrugt i tern.
  • 12 Klip purløg fint.
  • 13 Bland hytteost med agurk, peberfrugt og purløg til en salat.
  • 14 Smag hytteostsalaten til med salt og peber.
  • 15 Tryk på siderne af kartoflerne. Spis dem med hytteostsalat og brug en lille ske.
  • {{recipeDoneText}} Bagekartofler med hytteostsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier