Bacon-fersken cupcakes med glasur med bacon og marshmellow

Små hapsere med bacon og fersken. Dine gæster vil elske disse cupcakes.

Sådan gør du

  • 1 Smelt smør i en lille gryde. Skær bacon ud i meget små firkanter og steg dem gyldne, sæt baconen til side.
  • 2 Halver dine ferskner, fjern kernerne og skær dem ud i små stykker.
  • 3 Pisk æg, mælk, sukker og smør. Vend de tørre ingredienser sammen, inden du kommer dem i mælkeblandingen og pisker tingene jævnt sammen.
  • 4 Kom nu ferskentern og bacontern i dejen og vend rundt, til du har en ensartet dej.
  • 5 Fordel din dej i små muffinforme eller en silikoneform med huller til muffin. Bag dine muffins ca. 25 min. ved 180-200C.
  • 6 Lad muffins køle af.
  • 7 Skær den anden pakke bacon ud i meget små firkanter, og steg baconfirkanterne gyldne på en pande. Lad baconen afdryppe på køkkenrulle.
  • 8 Vend en æggehvide i flormelis og bland bacondrys heri. Gem en lille smule bacondrys til at pynte toppen med.
  • 9 Kom nu de øvrige æggehvider i en stor skål og pisk, indtil de er meget luftige. 
  • 10 Tilføj derefter flormelis og pisk æg og flormelis til en luftig marshmellow-masse. Vend nu meget forsigtigt den første glasur med massen.
  • 11 Massen og glasuren skal ikke blandes ensartet. Rør ikke for længe, så slår du luftigheden ud af din topping med fedtstoffet fra bacon.
  • 12 Kom den færdige masse i en sprøjtepose og brug den til at dekorere de afkølede muffins. Drys med det sidste baconkrymmel i posen.
  • {{recipeDoneText}} Bacon-fersken cupcakes med glasur med bacon og marshmellow

Opskriften er udviklet af