And stegt med citronbagte persillerødder og svampesky

Energiinformation

  • Energi 8398 kJ
  • Energi 2000 kcal
  • Protein 58 g
  • Fedt 195 g
  • Kulhydrt 10 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Skær anden igennem ryggen, fjern rygbenet, fold den ud som en sommerfugl og læg den på en bradepande med bagepapir. Gnub anden med hakket salvie, salt og sort peber og steg den i en forvarmet ovn ved 185° i ca. 2 timer, indtil anden er gylden, sprød og mør. Skæres ud i passende stykker. Skrub persillerødderne, skær dem i ¼ på langs, riv citronen på den fine side af rivejernet og vend det sammen med rødderne, krydres med salt og peber og bages i 45 minutter i ovnen sammen med anden. Hak de udblødte svampe og løg fint, kog det op sammen med kalveskyen og pisk det kolde smør i 5 minutter før den skal serveres. Anret anden med bagte persillerødder og svampesky. Tip : Kan fint laves med kylling og andre rodfrugter. * Tørrede svampe udblødes i lunkent vand i ca. 30 minutter, skylles godt og vrides for vand.
  • {{recipeDoneText}} And stegt med citronbagte persillerødder og svampesky

Opskriften er udviklet af