Ananas- og jordbærcarpaccio med vaniljeis og hasselnødder

Ananas- og jordbærcarpaccio med vaniljeis og hasselnødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 190 kcal
  • Fedtenergi 34 %
  • 1

    Beskrivelse

    Rist nødderne let på en tør pande, hak dem.

  • 2

    Gør ananas og jordbær i stand. Skær ananas og jordbær i ultratynde skiver.

     

  • 3

    Anretning

    Anret ananas med jordbær, is og nødder.

  • Så er det spisetid! Ananas- og jordbærcarpaccio med vaniljeis og hasselnødder

Tip

Hvis du har en pålægsmaskine, så brug den. Ellers et juliennejern/en mandolin eller håndkraft med en meget skarp kniv. Det er de ultrafine skiver, der er det raffinerede ved denne ret, så gå efter ultratyndt her. 

Opskriften er udviklet af