De marinerede ribben med brystkød, der vandt frem herhjemme i 80'erne, var et af flere eksempler på, at danskerne for alvor tog den amerikanske mad til sig.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kødet lægges i en lille bradepande og smøres med hvidløg og soja.
  • 2 Dækkes til og trækker i køleskab i ½-1 døgn.
  • 3 Kødet drysses med salt og stilles i ovnen ved 175 grader cirka 1 time.
  • 4 Honning, sennepspulver og vand røres sammen og pensles på kødet.
  • 5 Stilles atter i ovnen cirka 10 min. ved 225 grader.
  • 6 Tomatsauce:
  • 7 Tomaterne skoldes og flås.
  • 8 Tomaterne skæres i kvarte og blendes sammen med salt og krydderier.
  • 9 Saucen bliver bedst, hvis den trækker nogle timer i køleskab.
  • 10 Den kolde sauce serveres til kødet.
  • Så er det spisetid! Amerikanske revelsben

Opskriften er udviklet af