Lav en stor portion hummus, så har du til mange dage. Hummus smager også skønt med pitabrød eller som tilbehør til svinekød
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Smør rugbrød med to spsk. hummus per skive brød
  • 2 Læg fuldkornsbrød ovenpå
  • 3 Hjemmelavet hummus:
  • 4 Hæld kikærterne i en stor skål og hæld rigeligt koldt vand over
  • 5 Sæt kikærterne i køleskabet i minimum 12 timer
  • 6 Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i en si
  • 7 Hæld kikærterne i en gryde, hæld vand på så det dækker og kog kikærterne til de er møre, cirka en time
  • 8 Hæld de møre kikærter i en blender
  • 9 Skæl ingefær og hak den fint
  • 10 Skyl chili og hak den fint
  • 11 Pil hvidløg og hak det
  • 12 Tilsæt hvidløg, ingefær, chili og spidskommen til kikærterne
  • 13 Blend til du får en ensartet masse
  • 14 Smag til med citronsaft, rapsolie og salt og peber
  • Så er det spisetid! Amagermad med hummus

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier