Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme

Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater 19 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 380 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Del abrikoserne og fjern stenen, skær kødet i både.

  • 2

    Læg dem i et glas eller en bøtte og hæld hyldeblomstsaft og citron over.

  • 3

    Stil på køl.

  • 4

    Pisk fløden med vaniljekorn. 

  • 5

    Anretning

    Anret abrikoserne med flødeskum på toppen.

  • {{recipeDoneText}} Abrikoser marineret i hyldeblomst og vaniljecreme

Tip

For at sænke fedtniviauet, kan man vælge cremefraiche eller skyr i stedet for flødeskum.

Opskriften er udviklet af