Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Avocado-dip
  • 2 Mos avocado-kødet med en gaffel og rør det med chili, limesaft, salt, græsk yoghurt og rødløg.
  • 3 Tomat/peberfrugt-dip
  • 4 Skær tomat og peberfrugt i mindre stykker, og kom det i en foodprocessor sammen med hvidløg, ristet brød smuldret i mindre stykker, æble- eller hvidvinseddike, olivenolie og grøntsagsbouillon.
  • 5 Blend til en jævn konsistens er opnået.
  • 6 Krydderurte-dip
  • 7 Rør cremefraiche med paprika, citronsaft, persille, dild og krydr med salt og peber.
  • 8 Anret de 3 slags dip i små skåle og servér dem med grøntsager skåret i stave eller gode krydrede tortillachips.
  • {{recipeDoneText}} 3 x dip

Tip

Avocado-dip smager også skønt smurt i en rugbrødssandwich med skiver af tomat og plukket basilikum.      

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter