Mørbrad på tre forskellige måder: Sennepsstegt mørbrad med purløg, mørbrad med skalotteløg og estragon og mørbrad med lakserogn.

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbradspidsen og mørbradhovedet af og gem det til sennepsstegt mørbrad.
  • 3 Dup det midterste stykke kød tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Rul kødet i film.
  • 6 Læg kødet i en kold ovn.
  • 7 Tænd ovnen på 100 grader og steg til centrumtemperaturen er 65 grader.
  • 8 Skær mørbraden i ½ -1 cm tykke skiver.
  • 9 Sennepsstegt mørbrad med purløg: skær mørbradspids og mørbradhoved ud i 6-8 stykker.
  • 10 Skær ¼ løg i tynde skiver.
  • 11 Riv resten af løget fint og rør det sammen med sennep, majsstivelse, salt og peber og vend spids- og hovedstykker i.
  • 12 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 13 Steg kødet på alle sider, i alt ca. 2 minutter.
  • 14 Steg løgskiverne bløde.
  • 15 Kom de bløde løg på kødet og drys med klippet purløg.
  • 16 Anret med tandstikkere stukket igennem et stykke purløg.
  • 17 Mørbrad med skalotteløg og estragon: skær brødet i passende stykker.
  • 18 Rist det på en pande i lidt olie, på en brødrister eller i ovn.
  • 19 Læg mørbradskiver på brødet og pynt med finthakket løg og hakket estragon.
  • 20 Krydr med salt og peber.
  • 21 Mørbrad med lakserogn: skær brødet i passende stykker. Rist det.
  • 22 Smør brødet med cremefraiche, læg mørbradskiver på og pynt med rogn og dild.
  • 23 Krydr med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} 1-2-3 Mørbrad

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier