Lav en sjov og anderledes dip og server den som forret eller snack.

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkogekeddel. Lad ærterne stå i 5 minutter.
  • 3 Hæld ærterne i en foodprocessor og hak dem.
  • 4 Kom ærterne i en skål.
  • 5 Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.
  • 6 Smag ærtedippen til med salt og peber.
  • 7 Skyl forårsløget og skær rod og top af.
  • 8 Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem eller chili over ærtedippen.
  • {{recipeDoneText}} Ærtedip

Tip

Forslag til tilbehør: Knækbrød, ristet fuldkornsbrød eller gulerodsstave

Opskriften er udviklet af