Ærte-smoothie og rugbrødsdrys med lakrids

I stedet for ærter kan I bruge frosne majs til smoothien. Sammen med majs kan I også bruge røde frugter – jordbær, hindbær, brombær og lign.

Sådan gør du

  • 1 Blend de syrnede produkter og de frosne ærter, til det er næsten glat.
  • 2 Tilsæt banan, honning, limesaft og den gule frugt og blend igen.
  • 3 Tilsæt lidt vand, hvis du synes smoothien er for tyk.
  • 4 Hæld smoothien i et glas og kom 2 spsk drys på.
  • 5 Server med en langskaftet ske, så den både kan drikkes og spises.
  • 6 Kom det revne rugbrød på en kold stegepande og rist det først 1-2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 5 min.
  • 7 Hæld de mindste stykker rugbrød, som er ristet, over på et stykke smørrebrødspapir på en bagerist og rist resten af rugbrødet i ca. 5 min. til alt er sprødt, uden at være brændt.
  • 8 Lad rugbrødet køle af og bland det med lakridsen.
  • {{recipeDoneText}} Ærte-smoothie og rugbrødsdrys med lakrids

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier