Æggekage med porchetta, tomat og spidskål

Sådan gør du

  • 1 Æggene slås ud i en skål og røres med salt og peber.
  • 2 Skær løgene groft ud og kom dem på en varm pande med fedtstof.
  • 3 Hæld æggemassen over løgene og lad det stå på varmen og hygge sig lidt.
  • 4 Når den har sat sig lidt, kommes halve tomater på og derefter skiver af porchetta.
  • 5 Høvl parmesan ud over og kom halvdelen af det snittede spidskål på toppen. Kom låg på panden og lad æggekagen stå, indtil den er tilberedt.
  • 6 Kom resten af det snittede spidskål i en skål og vend med citronsaft, rødbede, salt, peber og karry. Salaten kan du anrette oven på æggekagen - værsgo!
  • {{recipeDoneText}} Æggekage med porchetta, tomat og spidskål

Tip

Du kan i stedet for porchetta bruge parmaskinke eller bacon.

Opskriften er udviklet af