Æblesalat med ingefær-limesirup

Sådan gør du

  • 1 Riv limeskallen fint og pres saften ud af frugten.
  • 2 Rør limesaft og –skal, med ingefær, vaniljekorn og sirup eller honning i bunden af en stor skål.
  • 3 Hak myntebladene groft.
  • 4 Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene.
  • 5 Skær hver kvarte i store tern.
  • 6 Vend med det samme æblerne grundigt i siruppen sammen med myntebladene.
  • 7 Lad æblesalaten trække i 5 minutter og rør indimellem.
  • 8 Pisk fløden til flødeskum.
  • 9 Fordel flødeskummet i 4 skål og kom æblesalaten ovenpå.
  • 10 Bræk ingefærsmåkagerne i små stykker og drys over æblerne.
  • {{recipeDoneText}} Æblesalat med ingefær-limesirup

Opskriften er udviklet af