Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 315 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær svinebryst i stave og steg dem fedtafsmeltede og gyldne på en stor pande. 

  • 2

    Giv dem et drys salt. Lad dem afkøle på fedtsugende papir. 

  • 3

    Skær løg i fine tern og steg disse bløde og blanke i olivenolie med et let drys salt. 

  • 4

    Skær æblerne i grove tern og kom dem på panden, vend godt. 

  • 5

    Kom lidt appelsin- og citronsaft, sukker og vaniljekorn og stænger ved. Vend og varm godt igennem. 

  • 6

    Lad æblerne simre i ca. 10 minutter. Kom kødet ved og smag til med salt og peber.

  • {{recipeDoneText}} Æbleflæsk

Opskriften er udviklet af