I Danmark har vi siden tidernes morgen haft flæsk og æbler. Så det var vel kun et spørgsmål om tid, før nogle lavede æbleflæsk og gjorde familie og venner nærmest lykkelige.

Server med masser af godt rugbrød eller kogte kartofler.

Sådan gør du

  • 1 Steg baconskiverne ganske sprøde i lidt olie på panden. Tag baconen op. 
  • 2 Skær løget i tynde både og skær æblerne i både. 
  • 3 Svits løg og æble i fedtet på panden indtil det får farve.
  • 4  Tilsæt balsamico og timian og lad løg og æble simre indtil bløde. Vend nogle gange undervejs. 
  • 5 Smag til med salt og peber og fordel bacon på toppen. 
  • 6   Tip: Lad ½ dl piskefløde og 1 dl bouillon simre med løg og æble til sidst. Så har du en dejlig sauce til kartoflerne.
  • {{recipeDoneText}} Æbleflæsk

Opskriften er udviklet af