Æblechips med rosmarin

Dejlige, let søde æblechips. Rosmarin giver en frisk smag og er æblerne for sure så pensl dem med lidt ahornsirup eller honning. Server dem i stedet for traditionelle chips og søde sager.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 110 C / 90 C varmluft.
  • 2 Befri æblerne for kernehus og skær dem i tynde skiver. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • 3 Pensl evt. skiverne med ahornsirup og drys med rosmarin.
  • 4 Lad æblechipsene tørre i ovnen i 1-2 timer til de er helt gennemtørre. Læg dem på en rist og lad dem køle af inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Æblechips med rosmarin

Tip

Prøv andre krydderier f.eks. kanel, kardemomme eller lakridspulver. Opbevar dem i en lufttæt dåse.

Opskriften er udviklet af