Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 40 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 183 kcal
  • Fedtenergi 13 %

Sådan gør du

  • 1 Opløs gæren i lunt vand, ikke over 32 grader, hvilket vil sige knap håndvarmt. Højere temperatur vil ødelægge gærcellernes evne. 
  • 2 Kom honning, olie, yoghurt, æg og havregryn i – kør det det gerne i røremaskine, men håndkraft kan også klare det. 
  • 3 Riv æblerne og kom dem i dejen. 
  • 4 Bland mel og salt og rør det i dejen. 
  • 5

    Hævning

    Stil dejen lunt med et klæde over i 30 min. 
  • 6

    Bagning

    Tænd ovnen på 200 grader. Form boller og stil disse på en bageplade med bagepapir og bag dem i 20 min.
  • 7 Nyd bollerne lune
  • {{recipeDoneText}} Æbleboller

Opskriften er udviklet af