Ølmarineret kylling med grillede gulerødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær kyllingens ryg op og mas kyllingen flad.
  • 2 Bland øl, timian, hvidløg, persille, løg skåret i grove tern, salt og peber i en stor plasticpose.
  • 3 Kom kyllingen i posen og lad den marinerer mindst et par timer, men helst natten over.
  • 4 Steg kyllingen i en kuglegrill hvor de glødende kul er lagt ud langs grillens sider.
  • 5 Stil en foliebakke i bunden af grillen.
  • 6 Læg kyllingen over foliebakken og lad den stå under låg 50-60 minutter (eller til 75 grader ved benene).Vend af og til kyllingen så den bliver jævnt brun.Halver citronerne og kom dem på grillen ca. 5 minutter.
  • 7 Flæk gulerødderne på langs kog dem ca. 4 minutter i let saltet vand.
  • 8 Pensl gulerødderne med olie og læg dem på grillen.Pisk olie, stødt kommen, salt og peber sammen og vend det med gulerødderne.
  • 9 Spis kyllingen med gulerødderne og dryp med grillet citron på grøntsager og kød.
  • 10 Server kogte nye kartofler til.
  • 11
  • Så er det spisetid! Ølmarineret kylling med grillede gulerødder

Opskriften er udviklet af