Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Lun mælken.
  • 2 Udrør gæren i lidt af mælken og hæld resten af mælken i.
  • 3 Hæld olie, æg, salt, honning og durummel i. Ælt hvedemel i til dejen føles fast og slipper bordet/skålen.
  • 4 Lad dejen hæve, overdækket i 45 min. på et lunt sted.
  • 5 Ælt dejen igennem og form 12 boller.
  • 6 Tryk dem godt flade og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  • 7 Lad dem hæve i 30 min. Pensl med sammenpisket æg og drys sesam over.
  • 8 Bag dem ved 220 grader i ca. 20 min.
  • {{recipeDoneText}} Øko Boller

Tip

Brug bollerne til madpakken, sandwich eller burgere.

Opskriften er udviklet af