Æggesandwich
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 25 g.
  • Fedt 11 g.
  • Energifor./ pers 406 kcal
  • Fedtenergi 42 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog æggene hårde – 10 minutter. Overrisl med koldt vand, pil dem og lad dem afkøle. 
  • 2 Rør mayonnaise, skyr, karry, gurkemeje, karse og lidt salt og peber. 
  • 3 Hak æggene, enten med kniv eller med æggedeler, på kryds og tværs. 
  • 4 Rør æggene i cremen og smag til med salt og peber. 
  • 5 Smør brødene med æggecremen og skær dem over på skrå – film dem og læg dem på køl, hvis de er to-go.
  • {{recipeDoneText}} Æggesandwich

Opskriften er udviklet af