Æggemad med agurk og tomat, barn

Æggemad med agurk og tomat, barn

Æggemad med solmodne tomater, skøn sommerfrokost
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en gryde og bring vandet i kog
  • 2 Kog ægget i cirka 10 minutter til det er hårdkogt
  • 3 Skyl agurk og tomat
  • 4 Skær agurk og tomat i skiver
  • 5 Skyl purløg og klip det fint
  • 6 Bland skyr, sennep og purløg
  • 7 Smag til med salt og peber
  • 8 Pil æg og del i skiver
  • 9 Smør rugbrødet med dressingen, gem lidt til fyld også
  • 10 Læg æg på rugbrødet, pynt med dressingen, og kom den anden skive brød på som låg
  • 11 Drik et glas mælk til
  • {{recipeDoneText}} Æggemad med agurk og tomat, barn

Opskriften er udviklet af