Nogle elsker æbleflæsk, hvor æblerne koger helt ud. I denne version bevarer æblet sin form. Vælg derfor et spiseæble i stedet for de traditionelle madæbler.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Dup flæsket tørt og krydr med salt og peber.
  • 2 Steg flæsket i olie på en pande indtil de er sprøde.
  • 3 Tag op og hæld det meste af fedtet af panden.
  • 4 Skær løgene i tynde skiver.
  • 5 Skær æblerne med skræl i både.
  • 6 Kom løg og æbler på panden og svits dem, til de får farve.
  • 7 Kom øl på panden og lad løg og æble simre møre.
  • 8 Server æbleflæsket med et drys timian og syltede hyben og rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Æbleflæsk med øl og hyben.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier